
Yoghurt med müsli och färsk frukt
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 77

Kcal / portion: 306

GBR (GI) / port: 2
Recept: 1223 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 3%
Fett: 2%
Kolhydrater: 11%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Äpple utan skal 1.0 styck 5%
Vindruvor 20.0 styck 18%
Physalis 100.0 gram 4%
...
![]()
Skapat av
Sofia
Tillagning (5 min )
- Skär den färska frukten i mindre bitar.
- Häll upp yoghurten i djupa tallrikar. Lägg frukten ovanpå filen och strö över müsli.