
Bakad färskpotatis med löjrom, gräddfil och rödlök
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 80

Kcal / portion: 49

GBR (GI) / port: 2
Recept: 489 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 4%
Fett: 1%
Kolhydrater: 13%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (35 min )
- Sätt ugnen på 200°C.
- Lägg potatis på en plåt. Baka cirka 20 minuter.
- Skala och finhacka rödlök. Skär ett kryss i potatisen. Lägg i gräddfil, sedan löjrom och sist rödlök. Toppa med dill.