Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 38

Kcal / portion: 254

GBR (GI) / port: 1
Recept: 1016 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 2%
Fett: 1%
Kolhydrater: 5%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning
- Skär kött och grönsaker i cm-stora tärningar. Hetta upp en stor kastrull med smör. Bryn fläsk och grönsaker i några minuter.
- Tillsätt buljong, korngryn, lagerblad och kryddpeppar. Låt koka upp. Sänk värmen. Låt sjuda tills grönsakerna känns mjuka, cirka 10 minuter.
- Smaka av med salt och vitpeppar om det behövs. Garnera med färsk timjan.