
Matig galette med tofu och groddar
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 143

Kcal / portion: 498

GBR (GI) / port: 2
Recept: 1993 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 7%
Fett: 7%
Kolhydrater: 11%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Kockskolan:
Om pannkakor > Äts ej
Så lagas pannkakor > Äts ej
...
![]()
Skapat av
Magnus, Kockskolan
Tillagning (1 tim )
- Vispa ihop ägg och hälften av mjölken. Blanda i mjöl och rör slätt. Rör i resten av mjölken. Stek pannkakor.
- Skala och skiva rödlök. Skär blekselleri i skivor. Värm en stekpanna med olja. Sväng rödlök och selleri hastigt däri.
- Skala och finhacka vitlök. Blanda gräddfil och vitlök.
- Bryt sönder tofu. Fördela på pannkakorna. Fördela ut grönsakerna. Klicka ut gräddfilen. Vik upp kanterna. Låt pannkakan glida över på en tallrik.