Mat och kunskap för hemmakockar
  • Bli medlem
  • |
  • Om Kunskapskokboken
  • |
  • Detta ingår
  • |
  • Om cookies
  • |
  • Kontakta oss

Allt Recept Kokkonst Varufakta Dryck Drink Dietkoll
  • Hem
  • Recept
  • Kokkonst
  • Dietkoll
  • Varufakta
  • Dryck
  • Drink
  • Inköpslista
  • Mitt kök
  • Här är du:
  • Kokkonst
  • » Matlagning och hantering kött
  • » Tillagning kött
Gravad älgfilé

Fotograf/bild: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Marinera, grava, rimma kött }

skriv ut Marinera, grava, rimma kött } Skriv ut dryck

12 st recept

Grupper inom
Marinera, grava, rimma kött }:

Så marineras kött

Så gravas kött }

Så rimmas kött }

Pågående arbete, text ej klar.

 

Läs mer

Om marinering, inläggning

Om salta, sockra, syra, grava, möra

Om torkning, rökning

Så saltar, rimmar man

Film: Smoking ribs (revbensspjäll)

Lägg in en kommentar.
Antal kommentarer: 0 Visa Dölj

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem

Innehållsförteckning

  • Tillagning kött
  • Om animalier }
  • Om kött
  • Begrepp kötträtter
  • Om tillagning kött
  • Så kokas, bräseras kött
  • Så ugnslagas kött
  • Så pannsteks kött }
  • Så grillas kött
  • Så röks kött }
  • Så friteras kött }
  • Så torkas kött, torkat kött
  • Marinera, grava, rimma kött }
  • Så skär man upp kött }
  • Om tillagningstid kött }

Kunskapskokboken © | Mail: kontakt@kunskapskokboken.se | Ansvarig utgivare: Krister Hanner