5 recept med Inlagd, macererad frukt ¤
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Ingefärsinkokta plommon med ju(v)lig smak
Att lägga in frukt i sockerlag eller alkohol, hel eller i bitar benämns macerer...
Tid: 25 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
56 Kcal / 100g
36 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Kokospäron med glöggsmak
Att lägga in frukt i sockerlag eller alkohol, hel eller i bitar benämns macerer...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock:
158 Kcal / 100g
359 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Beaujoulaispäron med vaniljglass
Vaniljglass med äkta vanilj rekommenderas. Beaujolais är ett av världens främ...
Tid: 50 min , Svarighet: Lätt, Kock:
181 Kcal / 100g
431 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Inkokta päron med citron och svartpeppar
Att lägga in frukt i sockerlag eller alkohol, hel eller i bitar benämns macerer...
Tid: 30 min (+ 24 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:
118 Kcal / 100g
396 Kcal / portion
GBR (GI) 12 / portion
-
Rödvinskokta päron med kanel och lagerblad
Att lägga in frukt i sockerlag eller alkohol, hel eller i bitar benämns macerer...
Tid: 30 min (+ 24 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:
145 Kcal / 100g
497 Kcal / portion
GBR (GI) 12 / portion
Kalla efterrätter
- Färsk frukt och bär
- Inlagd, macererad frukt ¤
- Fruktsoppa, fruktkräm, kompott
- Krämefterrätt, pannacotta, pudding
- Fromage, mousse ¤
- Maräng ¤
- Frusen mousse, parfait, yoghurt ¤
- Hemlagad glass ¤
- Glassdessert ¤
- Sorbet, sherbet, granité ¤
- Cheesecakes ¤
- Ostefterrätter
- (Paj, tårta, bakelse >)
- (Varma efterrätter >)