23 recept med Pasta, ris mm till mat
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Risottoris grundrecept
Risotto är en maträtt med allehanda inblandning, till exempel grovriven svamp...
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
115 Kcal / 100g
302 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Kokt vitt matris - grundrecept
Ris skall sjudas inte kokas, i bestämd vattenmängd eller i rikligt med vatten...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
116 Kcal / 100g
224 Kcal / portion
GBR (GI) 29 / portion
-
Kokt pasta till mat, så kokas pasta
Koktider i kokande vatten: Följ anvisning på paketet.Torr standardspagetti ko...
Tid: 15 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
125 Kcal / 100g
356 Kcal / portion
GBR (GI) 32 / portion
-
Pilaffris grundrecept
Pilaff (turk. pilav, persiska = polow) är en klassisk orientalisk risrä...
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
95 Kcal / 100g
297 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Kokt råris-fullkornsris till mat
Råris kan avse själva riskornen med skal, men i handeln är det synonymt med f...
Tid: 45 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
140 Kcal / 100g
219 Kcal / portion
GBR (GI) 24 / portion
-
Stuvade makaroner till mat
Stuvade makaroner är klassiskt till köttbullar, korv eller stekt fläsk. Popul...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
93 Kcal / 100g
373 Kcal / portion
GBR (GI) 10 / portion
-
Buljongkokt råris till mat
Gurkmeja och saffran gör riset gult och ger extra smak.
Tid: 40 min (+ 30 min) , Svarighet: Lätt, Kock: Lunchfrämjandet
77 Kcal / 100g
230 Kcal / portion
GBR (GI) 12 / portion
-
Saffransrisotto (tillbehör)
Passar väl till stekt kött och fisk. För att risotton skall få den "rätt...
Tid: 40 min , Svarighet: Medel, Kock:
137 Kcal / 100g
327 Kcal / portion
GBR (GI) 8 / portion
-
Bulgur eller couscous till maten
Bulgur och couscous är bra alternativ till ris eller potatis. Lättkokta grönsak...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
136 Kcal / 100g
212 Kcal / portion
GBR (GI) 29 / portion
-
Saffranscouscous med grönsaker
Andra grönsaker och rotfrukter kan användas. Rotfrukter tas med i första omgång...
Tid: 1 tim 10 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
56 Kcal / 100g
251 Kcal / portion
GBR (GI) 10 / portion