Kokt ägg, stekt ägg, frukostägg (28 recept)
Sortera efter:
Relevans,
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Koka ägg - grundrecept
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt
137 Kcal / 100g
72 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Japanska marinerade kokta ägg
Tid: 10 min (+ 24 tim) , Svårighet: Lätt
137 Kcal / 100g
54 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Pocherade ägg, förlorade ägg
Tid: 10 min , Svårighet: Medel
137 Kcal / 100g
72 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Frityrpocherade ägg
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt
156 Kcal / 100g
72 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Pocherade panerade friterade ägg
Svårighet: Medel
198 Kcal / 100g
136 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Oeuf en cocotte naturel, kokt ägg i form
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt
390 Kcal / 100g
333 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Oeuf en cocotte med smak, ägg i form
Tid: 20 min (+ 30 min) , Svårighet: Medel
194 Kcal / 100g
96 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Pannstekt ägg, vändstekt ägg - by the book
Svårighet: Mkt lätt
201 Kcal / 100g
97 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Oeuf sur le plat, shirred eggs - ägg på fat stekt i ugn på proffsens vis
Tid: 30 min , Svårighet: Mkt lätt
173 Kcal / 100g
181 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Egg Benedict - original (Ägg Bénédictine)
Tid: 10 min (+ 15 min) , Svårighet: Halvavancerat
246 Kcal / 100g
663 Kcal / portion
GBR (GI) 14 / portion