Intern mall för Kunskapskokboken.

Växten..
beskrivning, ursprung, historia.

Förekomst: Ursprung

Frukten 
Utseende, karaktär:

  • Kategori:
  • Ursprung:
  • Form, vikt:
  • Skal/färg
  • Fruktkött:
  • Mognad:
  • Smak:
  • Alternativ vara:
  • Säsong/försäljning:
  • Jämförpris: Läs mer > Om prisjämförelser.
  • Förvaring/hållbarhet:  hållbar Kan frysas
  • Optimal lagring: Temperatur °C, luftfuktighet  %, lagringstid  månader.
Odling:
  • Odlingszon:
  • Träd:
  • Pollineras av bland annat
  • Skördas i Sverige:

Varianter:
Delvara


Produktion 

Hälsa:

SLV analys:
www.livsmedelsverket.se/globalassets/rapporter/2011/2011_livsmedelsverket_12_vitaminer_bar.pdf?_t_id=1B2M2Y8AsgTpgAmY7PhCfg%3d%3d&_t_q=K%c3%b6tt+-+analys+av+n%c3%a4rings%c3%a4mnen&_t_tags=language%3asv%2csiteid%3a67f9c486-281d-4765-ba72-ba3914739e3b&_t_ip=78.82.171.75&_t_hit.id=Livs_Common_Model_MediaTypes_DocumentFile/_b87dd45b-d2e5-4b24-a3c7-3031d3e05de5&_t_hit.pos=4


Miljö:


VIKT & PORTIONSVIKT

Normalvikt i butik  
Ansa


Vara

Råvikt

Rens

Tillagning

Tillagad

av råvikt

g

%

%

g

%


Vara

Råvikt

Rens

Tillagning

Tillagad

av råvikt

 

g

%

%

g

%

 

g

%

%

g

%



Vara

Råvikt

Rens

Tillagning

Tillagad

av råvikt

Liten

g

%

%

g

%

Medel

g

%

%

g

%

Stor

g

%

%

g

%


Portionsberäkning: råvara, rens.


SÅ ANVÄNDS ...

...kan ätas rå...

Klassiska rätter med :



© Kunskapskokboken. Reviderat 2015-