Grupper inom
Gåslever rå:
Blodkärlen (venerna) skall avlägsnas på rå fettlever (Foie Gras Cru) från gås eller anka, innan levern anrättas på olika sätt. Först delas levern i sina två huddelar (fr. lobes). Detta görs för hand och sker ganska lätt. Sedan skär man med vass kniv längs venerna utan att skada de olika köttdelarna.
Läs mer
Recept med Så ansas rå gås- och anklever
Det finns 3 recept med Så ansas rå gås- och anklever
-
Foie Gras Torchon - lättkokt gåslever eller anklever i handduk på franskt vis
Svarighet: Avancerat, Receptgivare: Cellier du Périgord
-
Terrine de Foie Gras - ugnsbakad ank- eller gåslever
Svarighet: Medel, Receptgivare: Cellier du Périgord
-
Foie Gras Poêlé - stekt gås- eller anklever
Svarighet: Avancerat, Receptgivare: Cellier du Périgord