Handbok för Köksträdgården

Handbok för Köksträdgården

(Omdöme 5 av 5 möjliga)

Kategori: Odling köksväxter.

Författare: Lena Israelsson.

Förlag: Bonnier Fakta. Utgivningsår 2011.

Pris 2013
: Kartonage cirka 200 Kr inklusive moms.

Innehåll (472 sidor):

  1. Komponera en trädgård
  2. Odlingsmetoder
  3. Grönsaker
  4. Kryddor
  5. Bär
  6. Sommarblommor

Sammanfattning: Här finns nästintill alla grönsaker, kryddor och bär som kan odlas i en svensk köksträdgård, fler än 125 olika slags grönsaker, 30 kryddväxter och 15 bärsorter. Dessutom lär Lena Israelsson ut grunderna och begreppen, samt odlingsmetoderna allt från jordmån och kompost, till snabbodling för den stressade, växelbruk och hur man producerar egna frön.

Recention av Kunskapskokboken: En utmärkt, välskriven och strukturerad bok som omfattar så gott som allt en trädgårdsodlare behöver veta. Det enda som saknas är ett kapitel om fruktträd. 

Betyg: 5 av 5.

Kunskapskokboken. Reviderat 2013-04

Lägg in en kommentar.
Antal kommentarer: 0 Visa Dölj