Recept med Om inläggning, marinering, macerering ¤
Antal recept: 23 st
-
[2]
-
Inkokta päron med citron och svartpeppar
Tid: 30 min (+ 24 tim) , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Souvlaki med pita, grekiskt grillkött i bröd
Tid: 1 tim 30 min (+ 1 tim) , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Tomat- och citronmarinad till kött eller fisk
Tid: 15 min (+ 1 tim 30 min) , Svarighet: Mkt lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Ingefärsinkokta plommon med ju(v)lig smak
Tid: 25 min , Svarighet: Mkt lätt,
-
Ceviche på pilgrimsmusslor
Tid: 15 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Carina Brydling
-
Yakiniku, marinerad pannstekt entrecote
Tid: 40 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Rödvinsmarinerad lammytterfilé med senapscrème
Tid: 1 tim (+ 1 tim) , Svarighet: Medel, Receptgivare: David, Sanna, Fredrik
-
Enkel grillmarinad till kött och fisk
Tid: 5 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Rödvinskokta päron med kanel och lagerblad
Tid: 30 min (+ 24 tim) , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Hemlagad sataysås, mild asiatisk jordnötssås
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
[2]