Recept med Så används ost }
Antal recept: 7 st
-
-
[1]
-
-
Ostbricka
Tid: 5 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Smördegsinbakad hel basilikabrie (ostefterrätt)
Tid: 40 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Fondue Bourguignonne, köttfondue från Bourgogne
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Ostsufflé till efterrätt
Tid: 50 min , Svarighet: Halvavancerat, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Ugnsbakad honungsbrie med valnötter (buffé)
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Karamelliserad ostkaka med bär och grädde
Tid: 50 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Fondue Savoyarde, ostfondue från Savoyen
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
-
[1]
-