Mat och kunskap för hemmakockar
  • Logga in/bli medlem
  • |
  • Om Kunskapskokboken
  • |
  • Om cookies
  • |
  • Kontakta oss

Allt Recept Kokkonst Varufakta Dryck Drink Mathälsa
  • Hem
  • Recept
  • Kokkonst
  • Mathälsa
  • Varufakta
  • Dryck
  • Drink
  • Inköpslista
  • Mitt kök
  • Här är du:
  • Medlemmar
  • » Rent-a-Chef
  • » Recept
Rent-a-Chef

Rent-a-Chef's kök

 
  • Recept

Fågel, kyckling

Antal recept: 1 st

  • [1]

  • Fläsk- och spiskumminglaserat majskycklingbröst med saffransfettucine, bladspenat samt confitterade körsbärstomater ¤ - recept

    Fläsk- och spiskumminglaserat majskycklingbröst med saffransfettucine, bladspenat samt confitterade körsbärstomater ¤

    Tid: 1 tim 15 min , Svårighet: Avancerat,

  • [1]

Innehållsförteckning

  • Mina recept
  • Huvudrätt
  • Nöt, oxkött
  • Fisk
  • Fågel, kyckling
  • Lamm
  • Baka och frukost
  • Pajer, tårtor, bakelser
  • Bullar, finbröd, kakor ¤
  • Bröd, matbröd
  • Till maten
  • Buljong, såser, röror
  • Grönt till maten
  • Efterrätt
  • Varma efterrätter
  • Kalla efterrätter
  • Konfekt och godis ¤
  • Smått och gott
  • Förrätter
  • Sillrätter, SOS
  • Smårätter

Om Cookies på denna webbplats

Kunskapskokboken använder cookies för att ge besökaren tillgång till olika funktioner och tjänster. Vi använder även cookies som hjälper oss att för att förbättra din upplevelse samt för att utföra analys (google analytics 4). Inga cookies används för riktad marknadsföring.

Kunskapskokboken © | Mail: kontakt@kunskapskokboken.se | Ansvarig utgivare: Krister Hanner