Kockskolan's kök
Recept
Konfekt och godis ¤
Antal recept: 41 st
-
Smälta choklad
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt,
-
Hemlagad suckat
Tid: 5 tim (+ 96 tim) , Svårighet: Medel,
-
Konditorns pralinganache
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt,
-
Kanderade juläpplen med, eller utan mandelfyllning
Tid: 45 min , Svårighet: Lätt,
-
Kanderade brända mandlar
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt,
-
Forma marsipanrosor
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt,
-
Temperera choklad, IMP-metoden och tablering
Tid: 45 min , Svårighet: Medel,
-
Chokladdoppade praliner - grundrecept
Tid: 2 tim , Svårighet: Halvavancerat,
-
Ganache till chokladtryffel, chokladkräm och mjuk chokladglasyr
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt,