Intern mall för Kunskapskokboken.
Växten..
beskrivning, ursprung, historia.
Förekomst: Ursprung
Frukten
Utseende, karaktär:
Varianter:
Delvara
Produktion:
Hälsa:
SLV analys: www.livsmedelsverket.se/globalassets/rapporter/2011/2011_livsmedelsverket_12_vitaminer_bar.pdf?_t_id=1B2M2Y8AsgTpgAmY7PhCfg%3d%3d&_t_q=K%c3%b6tt+-+analys+av+n%c3%a4rings%c3%a4mnen&_t_tags=language%3asv%2csiteid%3a67f9c486-281d-4765-ba72-ba3914739e3b&_t_ip=78.82.171.75&_t_hit.id=Livs_Common_Model_MediaTypes_DocumentFile/_b87dd45b-d2e5-4b24-a3c7-3031d3e05de5&_t_hit.pos=4
Miljö:
VIKT & PORTIONSVIKT
Normalvikt i butik
Ansa
Vara | Råvikt | Rens | Tillagning | Tillagad | av råvikt |
g | % | % | g | % |
Vara | Råvikt | Rens | Tillagning | Tillagad | av råvikt |
| g | % | % | g | % |
| g | % | % | g | % |
Vara | Råvikt | Rens | Tillagning | Tillagad | av råvikt |
Liten | g | % | % | g | % |
Medel | g | % | % | g | % |
Stor | g | % | % | g | % |
Portionsberäkning: råvara, rens.
SÅ ANVÄNDS ...
...kan ätas rå...
Klassiska rätter med :
© Kunskapskokboken. Reviderat 2015-