Pepparrot- och äppelfraiche

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Pepparrot- och äppelfraiche

Lägg till ingredienser

Sats (4dl): 1

Pepparrot färsk

25.0 

gram

Äpple rött, syrligt

1.0 

styck

Creme fraiche

2.0 

dl

Citron juice+fruktkött

0.5 

styck

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 194

Kcal / portion: 735

GBR (GI) / port: 2

Recept: 735 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 2%

Fett: 18%

Kolhydrater: 6%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 378 gram)

Ingredienser

Visa:

Pepparrot färsk 25.0 gram 2%

Äpple rött, syrligt 1.0 styck 7%

Creme fraiche 2.0 dl 88%

Citron juice+fruktkött 0.5 styck 3%

Salt och peppar 0%

Tillagning (12 min )

  1. Skala och finriv pepparrot. Kärna ur och finhacka äpple.
  2. Blanda pepparrot och äpple med crème fraiche. Pressa i citronjuice. Salta, peppra.

Kockens kommentar

Passar bäst till kallt eller varmt kött t.ex. burgare eller på smörgås.

Passar till

Lammfärsburgare

Fler recept inom Kål- och råkostsallader ¤

Liknande recept som Pepparrot- och äppelfraiche